Avoin hitsaajan työpaikka

LinnaSteel Oy on teräsrakentamisen ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme liike-, tuotanto- ja vapaa-ajan tiloja Hollolan Hämeenkoskella.

Etsimme joukkoomme HITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa teräsrakenteiden hitsaamista MIG/MAG –menetelmällä. Materiaalina musta rauta.

Edellytämme sinulta hitsauksen ammattiosaamista koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta ja toivomme, että sinulla on suoritettuna tai on valmiudet suorittaa tyypilliset levy- ja putkiluokkahitsaukset. Työ vaatii sinulta myös piirustusten lukutaitoa. Lisäksi olet hyvällä asenteella varustettu, yhteistyökykyinen ja itsenäisen työotteen omaava henkilö. Kaikki kokemus hitsaus- ja pajatöistä sekä hallinosturin käyttötaito katsotaan eduksi.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin 6.00-14.30. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto helpottaa kulkemista. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen valtteri.koskinen@linnasteel.fi . CV ei ole pakollinen, mutta tällöin työkokemuksesi tulee tulla ilmi hakemuksestasi. Hakuaikaa on 11.4. saakka, mutta toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Valtteri Koskinen, puh 040 154 6109. Yhteydenotot arkisin klo 7-14.