#

VEKO®-HALLIT JA TOIMITILAT - KOTIMAINEN VALINTA


Teräksinen rakenne takaa kestävyyden

Veko- hallien rakenteet perustuvat teräsrunkoon, joka on rakenteeltaan joustava ja luja. Silti hallirakennus on kevyt, mikä tekee perustamisen helpoksi. Tarvittaessa teräsrunko palosuojataan. Teräsrakenteille on myönnetty CE- hyväksyntä vaativaan EXC4- luokkaan. Veko- hallit ovat nopeita pystyttää, edullisia sekä energiatehokkaita. Todellisia tehoneliöitä toimintaasi varten.

Linnasteelistä saat täyden palvelun uutta halliasi varten. Voimme suunnitella, valmistaa ja rakentaa hallit Avaimet käteen -periaatteella täysin valmiiksi. Voimme myös hoitaa vain jonkin osan projektistasi, tarpeen mukaan. Kaikki teräsrakenteet tehdään omalla konepajalla. Suunnittelu, tuotanto ja valmistuksen valvonta ovat samassa paikassa. Se takaa laadun ja rakenteiden yhteen sopivuuden. Sertifikaatti sekä suoritustasoilmoitus teräsrakenteista tulee aina rungon mukana. Ammattitaitoiset asentajat ja oma nostokalusto hoitavat pystytykset luotettavasti ja nopeasti.

Varmasti yhteensopivat elementit syntyvät osaavissa käsissä

Oma betonivalimo takaa perustusten ja rungon yhteensopivuuden. Rakenteet suunnitellaan ja valmistetaan samassa paikassa, näin virheet ovat minimoitu. Valimo tekee perustuselementtejä ja sokkelielementtejä myös muille rakentajille. Betonituotteet ovat CE-merkittyjä ja erittäin laadukkaita. Oma insinööritoimisto tekee suunnitelmia myös muille rakentajille. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme palveluihin. »

Varmistamme omat anturaelementit ja sokkelipalkit omassa nykyaikaisessa elementtitehtaassa. Meiltä myös perustuselementit muihin halleihin.

Henkilökunnassa on V-vaativuusluokan (Fise) omaava teräsrakenteidensuunnittelija ja teräsrakennetehtaan työnjohtaja sekä TRY:n hyväksymä palosuojamaalari. Koulutamme henkilökuntaamme tarpeen mukaan. Kaikilta hitsaajiltamme löytyvät tarvittavat hitsausluokat.

2011 syksyllä käyttöön otettu uusi 102 metriä pitkä tehdashalli mahdollistaa pitkien osien kokoonpanon.

PYYDÄ TARJOUS / OTA YHTEYTTÄ!